Waarom privéles?

Dansen kun je leren binnen een groep of d.m.v. privéles. Beiden manieren hebben zo hun eigen voordelen. Maar om snel en goed te leren dansen is het volgen van privélessen toch echt de beste methode. Er gaat niets boven de individuele begeleiding die we 2:1, 2:2 of 2:4 geven.

Hieronder volgen de mogelijkheden die we je kunnen bieden om in een korte tijd je dansen aanzienlijk te verbeteren.

Losse privélessen
Je kunt een losse privéles nemen om te ervaren of salsa dansen iets voor jou/jullie is of eenmalig een les boeken als verrassing voor je partner. Tevens kun je een privéles nemen om een bepaalde techniek te verbeteren en te oefenen. Zo kun je werken aan het verbeteren van de basispassen, draaitechnieken, musicality, ritme en timing, styling, leiden en volgen en nog veel meer.
Deze privéles wordt geheel afgestemd op jouw dansniveau, je wensen en het door jou gewenste tempo.

Serie privélessen
Een serie lessen kun je nemen om binnen korte tijd de basis onder de knie te krijgen tot dat niveau waarmee je naar feestjes kunt gaan. Ook kunnen we je zoveel lessen geven als nodig zijn om je aan te laten sluiten bij de reguliere lessen.
Met het boeken van een serie privélessen bepalen we gedurende de eerste sessie het te behalen doel. Aan de hand daarvan maken we samen een plan van aanpak zodat het duidelijk is waar je de komende weken aan gaat werken. Op deze manier weet je vooraf hoeveel lessen er nodig zijn om dit doel te halen. Dit is mede afhankelijk van de beschikbare tijd en je budget.

Serie privélessen voor openingsdans bij huwelijk
Bij de eerste intake-les kijken we wat de danservaring is en welke stijl (salsa, bachata, zouk, merenque, improvisatie of een combinatie van dit alles) er het beste bij jullie past en jullie voorkeur heeft. In de lessen die volgen kunnen we samen een ca. 2 minuten durende muziek compositie maken, waarna we de choreo hierop bedenken en inpassen. Het is een creatief en speels proces om de dans in onze gemeenschappelijke samenwerking te laten ontstaan. Afhankelijk van jullie eigen inzet en oefentijd zullen er hierna nog enkele bijeenkomsten gepland worden om de choreo te oefenen en te verfijnen. Let op: willen jullie een openingsdans gaan doen dan vraagt dit tijd en inzet. Niet op het laatste moment inplannen!

Aantal deelnemers
Privéles is bedoeld voor 1-4 personen. Dit kan één man (traditioneel leider) of één vrouw (traditioneel volger) zijn, of een koppel (we spreken van leider en volger omdat we ook aan 2 mannen of vrouwen les geven waarvan de één wil leiden en de ander volgen). Ook kan het zijn dat een vrouw wil leren om als leider te dansen en de man als volger. Dit laatste is zelfs ook erg boeiend en leerzaam voor de gevorderde dansers. Wij kunnen beiden als leider en volger dansen, dus kunnen we ook goed les geven aan 2 vrouwen of 2 mannen die beiden als volgers of leiders willen leren dansen.

Locatie De lessen vinden plaats in je eigen woning. In ieder huis of appartement valt er wel een plekje vrij te maken van ca. 4m². Het fijnste dansen is op een houten- of laminaat-vloer. Eventueel kunnen wij een kleine dansvloer meenemen.

Prijzen
Onze prijzen voor een privéles zijn:
Voor 1 of 2 personen: € 50,- (55 min) per les
Voor 3 of 4 personen betaald ieder € 20,00 per les.
Reiskosten zijn in principe inbegrepen, mits de locatie in Amersfoort en omgeving is.

Informatie en aanmelden

Mocht je meer informatie willen hebben of een datum willen inplannen, mail of bel dan met Dirk. Wij nemen vervolgens contact met je op over de dag, tijd, locatie en docent en zal geheel naar jou behoeftes alles voor je inplannen.
klik hier voor mailcontact over de privéles of kijk op het tabblad 'contact' voor ons telefoonnummer.
(bij niet werkende link graag whatsappen of bellen, zie het tabblad 'contact').